Δικηγόρος στο Εφετείο, LLB, MSc

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Φοίτησε αρχικά στο Τμήμα Θεολογίας, της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από όπου και αποφοίτησε.

Στη συνέχεια, φοίτησε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Ειδίκευσης στον κλάδο Ερμηνευτικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε αποκτώντας το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης του ανωτέρου κλάδου.

Επιθυμώντας να ακολουθήσει τη Νομική Επιστήμη, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, εισήχθη στο Τμήμα Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε αποκτώντας το ως άνω Πτυχίο.

Ακολούθως, φοίτησε στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής, της Νομικής Σχολής και των Τμημάτων Οδοντιατρικής και Θεολογίας των Σχολών Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τίτλο: «Σύγχρονες Ιατρικές Πράξεις: Δικαιϊκή Ρύθμιση και Βιοηθική Διάσταση».

Από την αρχή της δικηγορίας της, στεγάζεται στο δικό της Δικηγορικό Γραφείο, που σήμερα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 29, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μετά το διορισμό της στο Πρωτοδικείο και την προαγωγή της και διορισμό της στο Εφετείο, σήμερα λειτουργεί μάχιμα και συμβουλευτικά, με παρουσία σε όλα τα δικαστήρια της χώρας (πολιτικά, ποινικά, διοικητικά) και των δύο βαθμών δικαιοδοσίας, ως Δικηγόρος παρ’ Εφέταις.